studiemogelijkheden en aanmelden

contact en open dag

verder lezen

de passie van docenten

een dag uit het leven van een student

filmportretten van oud studenten

portret van onze opleiding

welkom

Opleiding Vrijeschool Pabo

Hogeschool Leiden

Zernikedreef 11
2333 CK  Leiden

071 518 88 00

info@hsleiden.nl

 

Locatie Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden ligt op loopafstand van station Leiden Centraal, naast het LUMC en Naturalis. De trein vanaf Den Haag HS doet er tien minuten over.

 

Lopend vanaf het station

Loop het station uit via de uitgang LUMC (niet centrum). Loop voor het ziekenhuis en de glazen parkeergarage langs, ga bij de rotonde linksaf de Sandifortdreef op en bij de volgende rotonde rechts. Reken op een wandeling van tien minuten.

 

De bus stopt voor de deur

Je kunt ook (vanaf het station) de bussen 221 of 43 nemen. Uitstappen bij halte Zernikedreef.

 

Per auto

De hogeschool is het makkelijkst te bereiken via de A44. Bij het Transferium de afslag Leiden 8 nemen. Onderaan de afslag de N206 richting Leiden Centrum nemen. Na ongeveer 1 kilometer bij Naturalis linksaf de Darwinweg op. Bij de rotonde ziet u aan uw linkerhand Hogeschool Leiden liggen.

 

Parkeren

Let op! Hogeschool Leiden heeft een beperkt aantal parkeerplaatsen. Daarom raden wij bezoekers aan zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer. Bij grote bijeenkomsten is onze parkeercapaciteit ontoereikend en dient u gebruik te maken van de parkeerfaciliteiten van Naturalis, LUMC en het Kenniscentrum.

 

De ontvangende partij kan een bezoekersplaats reserveren via de receptie. De ontvangende partij kan ook bezoekersplaatsen reserveren bij de receptie voor externe bezoekers voor diplomeringen, congressen en dergelijke.

 

U kunt de parkeerplaats oprijden vanaf de Zernikedreef. Na de slagbomen linksaf P1 op. Als u doorrijdt volgt er nog een slagboom. Na deze slagboom ligt P2. De uitgang van de parkeerplaats ligt linksachter. Rij naar de slagbomen, welke automatisch open gaan.

Dan komt u uit op de rotonde op de Wassenaarseweg.